Om oss

Nyt naturen rundt deg med god samvittighet – snøhus

Gjennom generasjoner har igloen fått sin form og særtrekk, og har siden den gang bevist sin styrke i kvalitet og estetikk.

Moderne materialer i dag, har muliggjort vår kongstanke om å lage et unikt «oppholdsrom» som skal tåle alt hva naturen kan stille opp med og samtidig beholde komforten.

Vårt ønske var å lage et produkt, snøhus, som tillot at du formelig var i ett med naturen rundt deg. Vi ville muliggjøre at du kunne sitte på første rad når naturen entrer scenen på alle kanter rundt deg, til alle årstider.

De solide snøblokkene fra Inuittenes tid har vi erstattet med et «uknuselig» resirkulerbart materiale som vi er alene om, og som gir deg en grenseløs utsikt mot en horisont som du kan bestemme selv.

Velkommen til Norwegian Eye – velkommen til snøhus og 360 graders utsikt.

Snøhus – designet av naturen


Vi er mange som samler på gode opplevelser, hvor fellesnevneren er natur, bærekraft og skånsom ferdsel. Vårt bidrag, snøhus, som bedre enn noen gir deg en følelse av å være midt i naturen.. Så nært at du formelig kan ta på den. Og skulle du være så heldig å oppleve en skikkelig stormfull dag, da er det bare å glede seg i en Norwegian Eye Igloo.

Designet og bygd med arktisk kompetanse

Vi som står bak dette, kommer fra den nordligste regionen. Vi vet hva naturen kan stille opp med, og hva som skal til for å overleve i den.

Vår igloo er designet for å stå imot de tøffeste naturkreftene, og samtidig gi den ultimate inne opplevelsen når moder jord rasler med sabelen utenfor.

Len deg tilbake og nyt.

Ja takk begge deler

Det var nordlyset vi hadde i tankene når vi designet den største igloen. Den skulle oppleves som romslig og luftig, og samtidig så solid at den kunne håndtere en arktisk storm, og likevel gi den beste komfort. Resultatet ble en iglo med et mangfold av bruksområder der bare fantasien setter begrensninger.

En urban jungel

I urbane strøk hvor kontorbygg eller blokker har flate tak, vil en snøhus igloo være et perfekt møtepunkt for kolleger eller sameiere. En hyggelig innredet igloo på 20m2 med grønne vekster, vil kunne være et særs viktig psykososialt bidrag, et annerledes «møterom».. Et rom hvor man mentalt kan forberede seg.

Samarbeidspartnere

Hearts in the ice

Environmental awareness.

Et hav av kunnskap, ideer og humør rundt bærekraft, miljø.

DeWalt

«Guaranteed tough»

En pålitelig partner på de tøffeste byggeplasser i all slags vær.

Arla plast

Verdensledende produsent av polycarbonate. Lager verdens klareste polycarbonate som vi bruker i våre igloer.

Arla Plast AB startet med gjenvinning for mer enn 30 år siden.

JVH

Vår fabrikk I Litauen med eminent ledelse og håndverkere som gjør det umulige mulig

nb_NONorsk bokmål