Vårt fotavtrykk

Våre igloer setter store spor i menneskesjeler som oppholder seg i igloen, men nærmest ingen spor i terrenget og produktet i seg selv er 100% resirkulerbar

Vi er stolte av å være den leverandøren på markedet som levere en iglo som er bærekraft i alle ledd:

Den glassklare domen – 5 eller 3 mm polycarbonat. Etter mange års bruk og slitasje, kan platene males opp og brukes til nye plater! De solide skrúene som holder alt sammen er syrefaste skruer i stål. Døra har et rammeverk i heltre og ellers de glassklare flatene

Gulvet er av heltre og isolasjonen i gulvet er steinull.

Det er Arla Plast i Sverige som produserer platene. Her er hva de forteller om sin produksjon og deres bærekraftsprofil.

Miljøsertifiseringer

Vi er i gang med miljøsertifiseringer Miljøfyrtårn.

Hva synes brukerne?

Våre kunder, samarbeidspartnere og våre gjester er alle opptatt av bærekraft og vi har valgt våre partnere ut fra samme verdisett.

Her er utdrag av noen av tilbakemeldinger fra gjester som har bodd i våre igloer her i Norge (Referanser Airbnb og Airbnb):

«Et magisk sted verdt pengene. Tar glamping til et nytt nivå. Må oppleves!»

«En nyttårsfeiring utenom det vanlige. For en magisk måte å tre inn i det nye året på.
Vi kom i regn, la oss innpakket i snø og våknet til sol. Tusen takk for en uforglemmelig opplevelse. Anbefales på det sterkeste!»

«Anbefales på det sterkeste!»

«Hadde et helt utrolig nydelig opphold på GoldenEye North! Når du først ser domen skjønner du at dette blir noe utenom det vanlige, og inntrykket ved avreise er at dette er faktisk bortimot umulig å overgå.

Å ligge inne i domen og se ut på været og den formidable utsikten er virkelig unikt. Når det da utpå natta begynner å snø, og snøen legger seg utenpå domen, så føles det litt som å være inni en snøball. Så smelter snøen igjen, og man får orkesterplass til fullmånen tidlig på morgenen, priceless!» 🤩

«Nydeleg opphald i nydelege omgjevnader – ei oppleving utanom det vanlege å vera så tett på naturen og veret».

«Dette er et herlig sted for å slappe av og koble på øyeblikket. Det er en anderledes naturopplevelse, hvor en er inne men med fullt utsyn til hav og himmel. Vi var heldige og fikk kjenne på naturkreftene, ved at det var sterk vind og mye regn da vi var der!»

nb_NONorsk bokmål